Reviews

5.0/5.0 op Google

Gebaseerd op 130+ reviews

Rene Van Havere
Rene Van Havere
2024-05-25
Wij hebben hier een eiken tafel laten maken en niks dan lof voor deze zaak , supertevreden over het ganse proces. Wij werden in de toonzaal vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Wij werden op professionele wijze geholpen bij het kiezen van de afmetingen en het onderstel van de tafel. De levering werd perfect uitgevoerd en het eindresultaat mag er wezen , een prachtige massieve tafel , en dit aan een redelijke prijs. Een absolute aanrader.
Richard Vervest
Richard Vervest
2024-05-13
EikenTuintafel op maat laten maken bij Henry's House, Patrick heeft alles duidelijk uitgelegd, en bestelling en levering gingen voorspoedig! Tafel staat mooi op het terras en wij zijn er erg blij mee.
Annelies Michiels
Annelies Michiels
2024-05-08
Ik heb onlangs een tafel gekocht bij Henry's House. Patrick en Kevin namen de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en boden uitstekend advies aan bij het kiezen van de perfecte tafel voor ons huis. Het is een opmaat gemaakte tafel geworden van 4 meter lang. Puur vakmanschap. Elk detail is zorgvuldig afgewerkt en het houten blad en metalen onderstel zijn van de hoogste kwaliteit. Ik ben als klant betrokken bij elk stap. Van ontwerp tot plaatsing. Een aanrader!
Erik Houlleberghs
Erik Houlleberghs
2024-04-24
Onze ervaring met Henry's House was absoluut geweldig. Vanaf het allereerste gesprek tot aan de gezellige levering van onze prachtige tuintafel, hebben we niets dan lof voor dit bedrijf. Kortom, voor wie op zoek is naar een meubelervaring die verder gaat dan alleen aankopen, is Henry's House dé bestemming. Hier vind je niet alleen meubels, maar ook een partnerschap in creatie. Henry's House is dé ultieme bestemming voor wie op zoek is naar maatwerkmeubels. Zodra je de showroom en het atelier binnenstapt, wordt meteen duidelijk dat dit geen gewone meubelzaak is. Het vakmanschap straalt ervan af en maatwerk is hier geen loze verkoopsbelofte, maar een levensstijl. De kantoorruimte is ingericht op een manier die de vriendelijke en luisterende houding van het team weerspiegelt. Je voelt je direct gehoord en begrepen. Patrick en Kevin, de creatieve breinen achter Henry's House, zijn niet alleen meesters in vakmanschap, maar ook in het realiseren van dromen. Ze nemen de tijd om je wensen te begrijpen en werken vervolgens met de klant samen om die dromen vorm te geven. Het resultaat? Een perfecte harmonie tussen droom en eindproduct. Ben je op zoek bent naar kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke touch voor je meubels, dan is Henry's House zonder twijfel de 'place to be'.
Leen Duyck
Leen Duyck
2024-04-01
TOP advies en service! Heel tevreden over het ganse proces en eindresultaat. Professioneel en passie voor het vak!
Philippe Maes
Philippe Maes
2024-03-28
Wij zijn zeer tevreden van onze tafel van Henry's House. Top kwaliteit, correcte prijs, snelle en duidelijke communicatie, thuis geleverd en in elkaar gezet. Aanrader!
Hermine Sempels
Hermine Sempels
2024-03-06
20 jaar geleden hebben ze onze eerste tafel op maat en voorkeuren gemaakt. Nu was het tijd om de tafel aan te passen, van rechthoekige naar vierkante tafel en dit hebben Patrick en Kevin weer heel vakkundig gedaan. Ook de service van ophalen en brengen was tip top in orde. We kunnen Henry's House zeker aanraden als je kwaliteit en service verwacht. kijk naar de voor en na foto's!
An Pustina
An Pustina
2024-03-02
We hadden ons geen betere boekenkast kunnen wensen! Geheel op maat gemaakt en van zeer goede kwaliteit. Een pronkstuk in onze woonkamer! Ik zal Henry’s House zeker nog inschakelen bij toekomstige projecten.
Jowan
Jowan
2024-02-28
Super mooi resultaat voor de juiste prijs, ik kan Henry's House aan iedereen aanraden als je op zoek bent naar een volhouten tafel of ander meubelstuk. Zeer professionele en correcte meubelmakers, veel aangenamer dan een meubelwinkel binnenstappen waar verkopers op commissie je een of ander duur merk proberen aan te smeren.
Evi Helsen
Evi Helsen
2024-02-24
Zeer tevreden over mijn dressoir, vitrinekast en tafel die ik bij Henry's House heb laten maken. Ruime keuze van modern, strak tot landelijk, rustiek. Zeer aangenaam contact met Patrick en Kevin die mijn wensen in een mooi ontwerp hebben gegoten en alles tot in de puntjes hebben afgewerkt. Ook super tevreden met de praktische lades die ik volledig kan benutten. Hoogstaande kwaliteit én afwerking!