Al meer dan 30 jaar persoonlijk, kwalitatief maatwerk.

Een gedeelde passie, met OOG voor kwaliteit

Patrick
Kevin

Ons bedrijf richt zich op een persoonlijke, menselijke aanpak. In onze toonzaal en atelier wordt u rechtstreeks geholpen door Patrick en Kevin. Zo hebt u een direct contact met de mensen die ook uw meubelen maken. Samen hebben wij al tientallen jaren en honderden houten tafels en kasten op de teller, en deze passie dragen wij graag over op iedereen die ons een bezoekje brengt. Al eeuwenlang worden er volhouten eiken tafels en kasten gemaakt. Hoewel we natuurlijk moderne werktuigen gebruiken om een perfecte afwerking te garanderen, past onze handmatige aanpak helemaal in de ambachtelijke traditie van het meubelmakersvak. Een traditie waar we fier op zijn en die ons doet streven naar de hoogste kwaliteit.

Dit nauwe contact toont zich ook in onze samenwerking met andere bedrijven. Om als klein bedrijf een volwaardige service en productie te leveren, hebben wij een netwerk uitgebouwd van toeleveranciers en medewerkers. Dit geeft ons de mogelijkheid om als kleinschalig bedrijf flexibel om te gaan met grote opdrachten. Hierbij ligt de nadruk op lokale verankering.

Ingebed in de plaatselijke gemeenschap heeft een bedrijf als Henry’s House ook een maatschappelijke functie. Jarenlange samenwerking met onze buren, de beschermde werkplaats vzw De Brug, is hiervan het sprekende voorbeeld.

Onze waarden

Artisanaal

Kies uw eigen ontwerp, stijl en afmetingen. U kan bij ons terecht met uw eigen ontwerp.

Persoonlijke samenwerking

100% persoonlijk werk. Elk meubel wordt afgetoetst aan zeer hoge kwaliteitsnormen.

Duurzaamheid

Enkel duurzaam of gerecycleerd massief hout. Al onze toeleveringsbedrijven zijn gecertifieerd.

Cover foto over
toonzaal[615]

Onze toonzaal

Nog steeds de beste manier om u te informeren over de mogelijkheden. De plaats om u te laten inspireren en om uw ideeën te toetsen aan gerealiseerde modellen. Tip: voor toonzaalmodellen zijn er soms speciale kortingen!

neem een kijkje in ons atelier,
De koffie staat klaar
atelier[617]

En het atelier

Achter de toonzaal ligt ons atelier.  Meubelstukken worden hier ter plaatse gemaakt en afgewerkt. Als u houdt van de charmante sfeer van een drukke ambachtelijke werkplaats en de geur van hout, dan moet u hier zeker een kijkje komen nemen. De koffie staat klaar.

MAANDAG-VRIJDAG

9:00-18:00

ZATERDAG

11:00-17:00

ZONDAG

GESLOTEN