Hoe een kast of tafel bestellen

1.

bESTELLEN BEGINT MET EEN IDEE...

Laat u inspireren door de tientallen voorbeelden van tafels en kasten in de beeld-galerij op deze website. Noteer de productcode en vermeld die in alle communicatie. Vergeet niet dat dit slechts een vertrekpunt is. Wij kijken er naar uit om uw eigen creaties te bespreken en te realiseren.

2.

Overloop de keuzes

Kies voor een bepaalde stijl. Denk na over houtsoort en afwerking. Elke tafel of kast die we maken is uniek; er is dus veel ruimte voor persoonlijke smaak.

3.

Noteer afmetingen, schets een plannetje

Verzamel alle belangrijke afmetingen om uw tafel of kast te laten passen. Een plannetje is zeer handig, maar ook een snapshot kan helpen om uw idee te verduidelijken.

4.

NEEM CONTACT OP

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor alle bijkomende informatie. Als u de op deze pagina beschreven info hebt kunnen verzamelen, is het meestal al mogelijk om een offerte op te maken.

Of kom eens langs

Toch is het aangewezen om eens binnen te springen in onze toonzaal: sommige keuzes zoals houtsoort en afwerking zijn makkelijker te maken met enkele stalen bij de hand. Sommige ontwerpen vragen technische oplossingen waarvoor we eventueel alternatieven zullen aanbieden…kortom: wij willen u graag zo volledig mogelijk informeren alvorens u een beslissing neemt. Voor de definitieve bestelling komen we bij u thuis opmeten.

Wat we kunnen betekenen

Onze diensten

Houten kasten op maat

Kasten maatwerk

Massieve houten kasten op maat.

Metaal en houten maatwerk.

Hout en metaal

Massieve houten en metalen tafels.

156778317_5109830835755867_5610524699235460577_n

Grote (XXL) tafels

Extra grote massieve houten tafels.