Meubelen voor bedrijven

Inrichting van bedrijven.

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor massief maatwerk. De unieke warme uitstraling van hout kan een perfecte toevoeging zijn voor elk bureau, vergaderruimte, cafetaria etc. Zowel (bureau)tafels als kasten kunnen in éénder welke hoeveelheden gemaakt worden, en uitgewerkt worden om te voldoen aan de specifieke criteria van uw bedrijf.

Dezelfde kwaliteit in grote aantallen.

Of het nu een enkele reusachtige tafel betreft, die als pronkstuk de vergaderzaal siert, of een hele reeks bureautafels waar elke werknemer iedere dag weer van geniet tijdens de kantooruren, wij handhaven altijd dezelfde hoge standaarden. Elke tafel wordt stuk voor stuk geïnspecteerd, behandeld en afgewerkt. Dankzij onze jaren ervaring en een geperfectioneerd productieproces, kunnen wij projecten op grote schaal aan zonder in te boeten op nauwkeurigheid of kwaliteit.

Speciale vereisten.

Meubelen in het bedrijfsleven hebben dikwijls meerdere of gespecialiseerde functies. Denk aan bureautafels met contactpunten en kabelgoten, uitzonderlijk lange vergadertafels, of ingebouwde TV-schermen voor presentaties. Wij helpen u graag verder met het uitwerken van de juiste oplossing voor uw kantoor.

NEEM CONTACT OP

Vraag een offerte aan

Hout en metaal tafels

Massieve kasten maatwerk