Hout en metaal tafels

DESIGN, MAATWERK EN VAKMANSCHAP

Hout en metaal, het beste van twee werelden.

Henry’s House heeft een uitgebreid aanbod van tafels met metalen onderstel. De extreme kracht en duurzaamheid van stalen constructies laten toe om ontwerpen te realiseren die uitsluitend in hout niet uitvoerbaar zouden zijn. Ook voor deze tafels gelden onze stelregels: Vakmanschap, Maatwerk en Design.

De troeven van staal

Zeer sterk, duurzaam en vormvast. Door zijn gewicht heeft een stalen onderstel ook voldoende massa om stabiel te zijn met alle mogelijke houten tafelbladen. De eigentijdse design-mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Doorgedreven ontwerpen kunnen in samenspraak ontwikkeld en uitgewerkt worden.
De productie gebeurt naar onze zeer hoge kwaliteitsnormen: topklasse handmatig laswerk en controle. Bij normaal gebruik onverwoestbaar.
Alle stellen worden afgewerkt met poeder-coating: gekleurde partikels worden elektrostatisch aangebracht en dan gebakken. Dit levert een sterke duurzame kleur- en beschermlaag op.

Staal voor XXL tafels op maat

De eigenschappen van staal maken dit materiaal zeer geschikt voor XXL tafels op maat.
Metalen onderstellen kunnen slanker worden uitgevoerd dan houten poten wanneer dit voor de design gewenst is.
Een vakkundig bevestigd stalen onderstel vangt ook de natuurlijke spanningen op die optreden In grote massieve tafelbladen als gevolg van wisselende omgevingsfactoren. Zo blijft de vormvastheid gegarandeerd zonder dat bijkomende compenserende constructies nodig zijn.

NEEM CONTACT OP

Vraag een offerte aan

Massieve kasten maatwerk

XXL Tafels