houten-tafels-kasten-eco

Henry's House levert tafels aan de Vlaamse overheid

Voor de inrichting van haar kantoren in het Herman Teirlinck gebouw in Brussel had de Vlaamse overheid een aantal tafels op maat nodig. Het Agentschap Facilitair Bedrijf koos voor de tafels van Henry's House. Ook op deze schaal leveren wij onze topkwaliteit en service.
Vlaamse overheid
frame 1
montage houten tafel
leveringe houten tafel

Aan tafel met de overheid

Voor de XXL tafels (300 x 100 cm) werd gekozen voor een extra verstevigd stalen onderstel, afgewerkt met zwarte powder-coating. Voor het tafelblad is massieve Franse eik gebruikt, 4 cm dik. Extreem duurzame, mooie en multifunctionele tafels. Overal inzetbaar, je vindt ze zowel in de de break-rooms als de IT-ruimtes.
De kleinere service-tafels hebben eveneens een eiken tafelblad, afgewerkt met onderhoudsvrije, slijtvaste UV-bestendige vernis. Het maatwerk omvat ook de speciaal aangepaste rolwieltjes onder de stalen poten.

Kwaliteit op grote schaal

Henry's House voldeed het beste aan de vele criteria die gesteld worden bij een overheidsopdracht.
Naast de gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid van onze meubelen is bij grotere opdrachten de service-kwaliteit van primordiaal belang. Correcte afspraken, stipte levering, een gemakkelijk aanspreekbare en geïnformeerde contactpersoon, flexibel in het aanreiken van oplossingen, ook daarvoor staan we borg.
Productpaginas: T 184 en T 185
Zie ook: Spotlight XXL
levering XXL tafel
kantoor houten tafel
houten tafel xxl
Stacks Image 21579
houten-tafels-kasten-artisanaal